80.000ste bezoeker website Vitale Kernen

De website van Vitale Kernen zit bijna op de 80.000 bezoekers. Zodra de mijlpaal van 100.000 bezoekers wordt bereikt zal Vitale Kernen daaraan ruimschoots aandacht besteden.

Betrokken

De website vitalekernengo.nl wordt veel bezocht door mensen die betrokken zijn bij de partij. Een partij die aan de coalitie deelneemt en de voormalig partijvoorzitter Berend Jan Bruggeman als wethouder in het college van burgemeester en wethouders zit.

Kritisch

Oppositie of coalitie, de inzet van Vitale Kernen verandert niet. De raadsleden van Vitale Kernen zijn en blijven kritisch op gevoerd beleid. Wat goed is is goed, wat fout is krijgt kritiek. Vitale Kernen is het dikwijls eens met coalitiegenoten en college, maar niet altijd.

Suggesties

Zoals wij tijdens de verkiezingen hebben beloofd mag u blijven verwachten dat onze raadsleden zich met volle inzet richten op alle fronten van de leefbaarheid in onze kernen.
We doen het voor u, de inwoners van Goeree Overflakkee. Blijf dus, zoals u reeds in grote getale doet, contact met ons opnemen als u opmerkingen of suggesties heeft. Niet dat we bij voorbaat het iedereen naar de zin kunnen maken, maar als lokale partij horen we graag wat er in onze dorpen leeft.