Actie skatepark Middelharnis

Zowel op sociale media als in de lokale kranten wordt aandacht gevraagd voor de uitbreiding van het skatepark in Middelharnis. Signalen die Vitale Kernen volgaarne oppikt.

Drukker

Marc van de Made is de trekker namens een groep enthousiaste skaters. ,,Het wordt steeds drukker op de skatebaan zodat de veiligheid in gevaar komt. Ervaren skaters tussen de lerende jongere kinderen is vragen om problemen”, geeft de 19-jarige Marc aan.

Uitbreiden

Marc zou de baan graag uitbreiden met eenvoudige elementen waarop het skaten te leren is. De vaardigheid oefenen om later met de grote jongens mee te kunnen doen op de lastige onderdelen. ,,En natuurlijk een paar onderdelen toevoegen die de baan nog aantrekkelijker maakt voor de ‘oudere jongeren’”, kreeg een delegatie van Vitale Kernen, die de baan onlangs bezocht, te horen.

Duidelijk

Vitale Kernen hoort bij grote regelmaat van jongeren dat er voor hen weinig of niets te doen is op Flakkee. Vitale Kernen vindt het verzoek vanuit de ‘oudere jongeren’ duidelijk en concreet aan politiek Goeree-Overflakkee!