Bankschijters, het vervolg

Vitale Kernen ontvangt wisselende reacties van inwoners op het berichtje over de Bankschijters. Van ‘hebben jullie niks beters te doen’ tot ‘goed dat Vitale Kernen zich ook hiermee bezighoudt’.

Heftiger

De politiek van Goeree-Overflakkee reageert echter een stuk heftiger. Wij begrijpen de emoties, maar het gaat ons uiteindelijk om een groter doel, namelijk dat er wordt geluisterd naar de inwoners!

Aandacht

En er is gelukkig ook al wel het een en ander gebeurd. De hangouderen krijgen inmiddels hun verdiende aandacht. Zo is wethouder Tea Both persoonlijk in overleg met de eigenaar van het pand om te vragen of er een plank aan de gevel van het munumentale pand mag worden getimmerd. Dit om de zwaluwstront op te vangen, zodat deze niet op de mannen en de bankjes valt. Vooralsnog geeft de eigenaar hieraan geen medewerking.

Afspraak

Woensdag 19 februari a.s. heeft wethouder Tea Both met de gebruikers van de bankjes een afspraak, om te komen tot een voor alle partijen prettige oplossing. Vitale Kernen heeft er alle vertrouwen in.