Eindelijk weer een openbaar toilet in het centrum van Middelharnis

Vitale Kernen is blij dat iedereen vanaf 23 november weer gebruik kan maken van het openbaar toilet in het Diekhuus in Middelharnis. De openingstijden doordeweeks zijn van 09.00-18.00 uur en op zaterdag van 10.00-17.00 uur. Kortom ruime openingstijden. De toiletten worden regelmatig schoongemaakt. Zeker in deze tijd niet onbelangrijk, en er is altijd iemand aanwezig om de toiletten te beheren

Samenwerking loont

Vitale Kernen stelde al in mei 2018 vragen over een betere toegankelijkheid van openbare toiletten in het centrum van Middelharnis. In januari en september 2019 zijn hierover wederom vragen gesteld. In mei van dit jaar trok Vitale Kernen, samen met de VVD, opnieuw aan de bel. Dit keer dan eindelijk met succes. Zo zie je maar weer: samenwerking loont!

24/7

Voorlopig betreft het nog een tijdige regeling. Mocht er veelvuldig gebruik van gemaakt worden, hoopt een ieder dat deze voorziening een blijvertje is. Het zou helemaal mooi zijn wanneer het te zijner tijd een 24/7 voorziening wordt.

(Op de foto de twee initiatiefnemers bij het toilet in het Diekhuus, te weten, mw. E. Nijssen van de VVD (re), mw. A. Krouwel van Vitale Kernen en de toen aanwezige beheerder)