Gemeentebestuur bezoekt Oostflakkee

HandschuddenOp woensdag 20 maart aanstaande bezoeken de raad en het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee het oostelijk deel van de gemeente om kennis te maken met bewoners en ondernemers uit dat gebied (Ooltgensplaat, Den Bommel, Oude-Tonge, Achthuizen, Zuidzijde en Langstraat). ‘s Avonds wordt in Ooltgenspaat in ‘t Centrum (Weesmolenstraat 72) voor dat doel een bijeenkomst gehouden. Tijdens de bijeenkomst presenteren de gemeenteraad en het college van burgemeester en wethouders zich. Het gemeentebestuur gaat tevens graag in gesprek met betrokken inwoners en ondernemers over de aandachtspunten die zij de nieuwe gemeente willen meegeven.

Programma
De deuren van ‘t Centrum gaan op 20 maart a.s. om 19.00 uur open. Om 19.30 uur wordt de bijeenkomst geopend met een welkomstwoord van waarnemend burgemeester Kleijwegt. Het vervolg van het programma ziet er als volgt uit:

  •     presentatie van de nieuwe gemeenteraad door raadsleden D.A. Markwat en J. de Vos
  •     presentatie van kernenwethouders Achthuizen, Den Bommel, Ooltgensplaat, Oude-Tonge
  •     ontmoeting aanwezigen met raadsleden en collegeleden
  •     cultureel intermezzo
  •     inhoudelijke terugkoppeling van tijdens de avond besproken onderwerpen
  •     einde van de avond ongeveer 21.30 uur.

Aanmelden
Aanmelden voor de bijeenkomst is noodzakelijk. Dit kan via het digitale aanmeldformulier of telefonisch via het Klant Contact Centrum van de gemeente via het algemene nummer: 14 0187.