Motie niet ingediend

cropped-Logo515px.pngZoals via de website, en onze sociale mediakanalen, aangekondigd heeft Vitale Kernen een motie van treurnis over wethouder Trouwborst ingediend tijdens de raadsvergadering van 1 september jl.  Vitale Kernen heeft de motie uiteindelijke niet in stemming gebracht. De coalitiepartijen SGP, CDA, CU en VVD waren het namelijk niet eens met Vitale Kernen.Dit maakte men duidelijk door onder meer woorden te gebruiken als: ‘bakken met azijn afgeleverd bij Vitale Kernen’, ‘slappe hap zeg’ en ‘ik moet denken aan Donald Trump’.

Natuurlijk is het logisch dat de coalitiepartijen hun collegeleden en hun wethouder verdedigen over de onderwerpen in de motie zoals, samenvoeging van de zwembaden en de daaruit voortkomende conclusies van het niet borgen van onafhankelijkheid, het niet onderkennen van bestuurlijke integriteit bij aankoop van de kunstgrasvelden en het ondernemertje spelen met gemeenschapsgeld bij het NK wielrennen.

De conclusie die Vitale Kernen trekt is dat de inhoud van de motie wel degelijk inhoudelijk juist is. Hoe heftiger de reactie, des te meer blijkt het gelijk.