Vitale Kernen bezoekt Innovathuis

Onlangs bracht een vertegenwoordiging van Vitale Kernen een bezoek aan het Innovathuis in Stad aan ’t Haringvliet. Innovathuis is een moderne, complete, comfortabele woning, die geschikt is voor de toekomst. En waarin onder meer gemeente Goeree-Overflakkee mede participeert.

Wondere wereld

Chriet Titulaer had in de jaren ’80 een programma met als titel ‘Wondere Wereld’. Het Innovathuis had zomaar kunnen passen in dat innovatieve televisieprogramma. In het Innovathuis wordt onder meer waterstof toegepast om te voorzien in de benodigde energie. Vitale Kernen is uitermate kritisch over het produceren en gebruik van waterstof, omdat het spulletje nu eenmaal geen ‘zuurtjeswater’ betreft. Dat was ook dé reden voor enkele raadsleden van Vitale Kernen het Innovathuis van initiatiefnemer Jean-Paul Scheurleer te bezoeken.

Het Innovathuis heeft naast gebruik van waterstof –voornamelijk bedoeld voor seizoen overbrugging- ook allerlei noviteiten in relatie met duurzaamheid en luxe gebruik van een woning. Voor geïnteresseerden: kijk op www.innovathuis.nl, en voor een voortschrijdende ontwikkeling: www.hylifeinnovations.nl.