Wel naar Den Haag, niet naar Den Haag?!

DenHaagWillen we naar den Haag? Dan gaan we naar Den Haag! Helaas… de fracties van de SGP, CU, CDA en PvdA waren er niet. Blijkbaar andere prioriteiten dan de eerder gedane uitspraken in de raad over de N59 nadat er weer een dodelijk slachtoffer was gevallen.

Tijdens de behandeling van de motie van Vitale kernen over de veiligheid van de N59 waren álle fracties bereid om het college te steunen in hun handelen om de N59 te verbeteren. Niet alleen de veiligheid, maar tegelijk ook de doorstroming. Portefeuillehouder wethouder Trouwborst waardeerde deze steun. Alle politieke partijen deden uitspraken in de context van; ‘Willen we naar Den Haag? Dan gaan we naar Den Haag’.

Alle politieke partijen waren het er over eens dat gezamenlijk optrekken heel belangrijk is. Met deze steun in de rug regelde wethouder Trouwborst gisteren, donderdag 23 juni, een bezoek aan de tweede kamercommissie Infra en Milieu. Via de griffier werden alle raadsleden uitgenodigd om de wethouder te steunen bij het pleidooi en de overhandiging van de vele ondersteunende onderzoeksrapporten over de N59. Een touringcar werd geregeld, kosten nog moeite gespaard om met z’n allen naar Den Haag af te reizen.

Helaas… de fracties van de SGP, CU, CDA en PvdA lieten allemaal verstek gaan!

Comments are closed.