VKGO opent Zorgmeldpunt

Wmo hbhhDe veranderingen in de zorg, sinds 1 januari 2015, heeft voor veel inwoners gevolgen. VKGO is benieuwd naar al die nieuwe ervaringen en heeft daarom een Zorgmeldpunt geopend. Iedereen wordt door de partij uitgenodigd te reageren via telefoon, brief, mail, het reactieformulier op deze site, of anderszins.
Sinds 1 januari jl. is er heel veel veranderd in onze sociale omgeving. In de politiek noemen ze dit de transitie van onderdelen binnen het sociaal domein. De belangrijkste reden van deze mega-operatie is dat er stevig moet worden bezuinigd op huishoudelijk hulp, mensen met een beperking die moeten gaan werken, mensen die gebruik maken van de jeugdzorg en gezinnen die te maken hebben met een stapeling van problemen.

Gevolgen
Voor heel veel mensen heeft dit verregaande gevolgen. Veel van deze veranderingen moet de gemeente uitvoeren. De gemeente heeft hiermee geen ervaring. Doen wel ontzettend hun best maar toch zullen er dingen niet goed gaan. VKGO wil graag van u weten hoe het allemaal verloopt en nodigt u uit om te reageren via een telefoontje (06-33179294), briefje (Gedempt Kanaal 77, 3241 DB Middelharnis), mailtje (fractie@vitalekernengo.nl), reactieformulier of anderszins. Wij horen graag van u!